Universitatea din Petroșani va fi, la finalul acestei săptămâni, gazda unui simpozion internațional. Instituția de învățământ superior din Valea Jiului și INSEMEX organizează simpozionul internațional Multidisciplinar UNIVERSITARIA SIMPRO 2018.

Este o manifestare ştiinţifică devenită tradițională care se desfăşoară în acest an sub auspiciile Academiei Oamenilor de Ştiinţă din România (AOSR), ale Academiei de Ştiinţe Tehnice din România (ASTR) şi ale Asociaţiei Generale a Inginerilor din România.

Ceremonia de deschidere se va desfăşura în data de 12 octombrie 2018 în Aula Magna a Universităţii din Petroşani,  începând cu orele 9. 30, lucrările continuând cu prezentări în plen şi în secţiunile paralele pe tot parcursul zilei, fiind confirmată participarea a 24 autori străini şi peste 50 de autori din ţară -Universitatea „Gheorghe Asachi” Iaşi, INCDPM „Alexandru Darabont” Bucureşti, „Universitatea Politehnica” Bucureşti, Universitatea „Lucian Blaga din Sibiu, Universitatea din Craiova, Academia de Studii Economice Bucureşti, Universitatea „1 Decembrie 1918” Alba Iulia, Universitatea Româno-Germană din Sibiu,  etc.

 

 

 

Articolul precedentAmenzi de peste 170.000 de lei, aplicate de Garda de Mediu Hunedoara
Articolul următorProtest la mina Lonea