O angajată a minei Lonea, parte a Complexului Energetic Hunedoara, protestează, aceasta fiind nemulțumită de schimbările care au avut loc în structura unității miniere. Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele, susține că Mihaela Gălățan nu este membru de sindicat, iar în plus, protestul nu este unul fundamentat.

“Este un protest artificial. Este nemulțumită de persoanele care conduc la nivel de șef de sector, la nivel de director. Nu este atributul dumneaei în ceea ce privește aceste numiri. Directorul general și-a asumat numirea directorului de unitate minieră, iar acesta, la rândul său, și-a asumat numirea unui șef de sector. Este un protest artificial prin care nu știu ce urmărește”, a declarat Darius Câmpean, președintele Sindicatului Muntele.

În cursul zilei de luni, la mina Lonea au avut loc mai multe schimbări în structura de conducere. Petru Dobre-Baron a fost numit directorul exploatării miniere Lonea, în timp ce fostul director, Adrian Preda, a fost transferat la mina Livezeni pe funcția de inginer șef electromecanic.

 

 

 

Articolul precedentINSEMEX și Universitatea Petroșani organizează un simpozion internațional
Articolul următorComplexul Energetic Hunedoara va importa cărbune