Solicitări multe pentru locuinţele sociale ale Primăriei Deva. Numai anul trecut, autorităţile locale au primit alte aproape 80 de cereri noi. Cele mai multe dintre acestea au fost pentru locuinţe sociale şi doar câteva pentru ANL.

Reprezentanţii municipalităţii din Deva spun că, pe parcursul anului trecut, au fost repartizate 102 locuinţe persoanelor îndreptăţite, de către comisiile de locuinţe sociale şi locuinţe ANL.

Este vorba despre 14 locuinţe sociale în imobilele de pe strada Zăvoi, patru locuinţe ANL în imobilele de pe Aleea Moţilor şi strada Mihai Eminescu, şase locuinţe sociale în imobilele de pe strada Nicolae Grigorescu (foto), o locuinţă socială în imobilul de pe Aleea Streiului, 72 de camere în căminele sociale, trei locuinţe din fondurile statului şi alte două locuinţe de serviciu în imobilul de pe strada Pietroasa. Totodată, Direcţia de Asistenţă Socială Deva a înregistrat 67 de noi cereri pentru locuinţe sociale şi alte 11 cereri noi pentru locuinţe construite din fonduri ANL.

Pe de altă parte, potrivit celor de la Primăria Deva, în anul 2018, au fost vândute şase locuinţe ANL cu plata în rate şi alte două locuinţe achitate integral, încasându-se, în total, aproximativ 332.000 de lei, dintre care aproape 187.000 de lei s-au constituit venit la bugetul local, iar restul sumei s-a constituit venit la bugetul ANL Bucureşti. Totodată, au fost vândute două locuinţe din fondurile statului (cu plata în rate) şi una conform prevederilor Legii nr. 112/1995 (achitată integral), încasându-se, în total, aproximativ 63.000 de lei care s-au constituit venit la bugetul local al municipiului Deva.

Articolul precedentAu început lucrările la noul sediu al Poliţiei Locale Hunedoara
Articolul următorVIDEO| 26 de ani fără „unicul căpitan”. Michael Klein, comemorat la Hunedoara