Regretatul fotbalist Michael Klein a fost comemorat, astăzi, la Hunedoara. Autoritățile locale din municipiul de pe Cerna, împreună cu suporteri din același oraș, nu l-au uitat pe „unicul căpitan”, de la a cărei moarte se împlinesc 26 de ani.

Festivitatea de comemorare a regretatului sportiv hunedorean a debutat începând cu ora 11:30, când suporterii fostului mare fotbalist s-au adunat pe Bulevardul Dacia, colț cu Mihai Viteazul din municipiu. După aceea, ca în fiecare an, grupul de suporteri a pornit într-un marș spre statuia lui Michael Klein. Puţin mai târziu, la bustul fostului internațional, suporterii și reprezentanții autorităților locale din municipiul Hunedoara au depus coroane de flori.

Publicată de Corvinistii pe Sâmbătă, 2 februarie 2019

Sursa foto: Corviniştii/Facebook

Michael Klein a fost considerat cel mai emblematic sportiv pe care județul Hunedoara l-a avut vreodată. Cariera sa fotbalistică se leagă în proporţie covârşitoare de fostul Corvinul Hunedoara, echipă pe care sportivul a slujit-o timp de 15 ani, între 1973 şi 1988.

Fotbalistul s-a stins din viaţă în 2 februarie 1993, la vârstă de doar 33 de ani, în Germania, în timpul unui antrenament pe teren.

Articolul precedentÎnghesuială la locuinţele sociale ale Primăriei Deva. Câte au fost repartizate anul trecut
Articolul următorZeci de acțiuni sportive vor avea loc în Straja