Au început lucrările la noul sediu al Poliţiei Locale Hunedoara

Lucrările la noul sediu al Poliţiei Locale din municipiul Hunedoara au fost demarate. Acesta este amenajat în Piaţa Dunărea din localitate. Reprezentanţii administraţiei publice locale spun că, într-o lună, la etajul superior al clădirii de birouri va fi dat în folosință noul spaţiu al Direcției Poliția Locală din cadrul Primăriei municipiului Hunedoara.

În prezent, Poliția Locală Hunedoara funcționează în demisolul clădirii primăriei. În noul spațiu, polițiștii locali vor avea opt birouri. Lucrările care se fac în prezent sunt de igienizare a spațiului, valoarea totală fiind de 30.000 de lei. Termenul de finalizare al lucrărilor este de 30 de zile de la data începerii lucărilor.

„Poliția Locală are nevoie de un spațiu adecvat în care să își desfășoare activitatea. Piața Dunărea este într-o zonă centrală, iar birourile sunt luminoase. La sediul primăriei va rămâne dispeceratul care urmărește înregistrările făcute de camerele de supraveghere din oraș”, spune Dan Bobouțanu, primarul municipiului Hunedoara.

Articolul precedentAvram Iancu s-a retras din cursa de alergare spre Constanţa. Pregătiri pentru ultramaratonul de la Polul Nord
Articolul următorÎnghesuială la locuinţele sociale ale Primăriei Deva. Câte au fost repartizate anul trecut