Organizația Județeană PSD Hunedoara a mai pierdut încă un membru cu vechime. Consilierul județean Ion Hojda (foto) a anunțat, astăzi, că a părăsit tabăra social-democraților și că s-a înscris în partidul condus la nivel național de Victor Ponta.

Ion Hojda a anunțat pe pagina sa de pe rețeaua de socializare că a trecut de partea formațiunii politice la șefia căreia se află fostul premier. „Prima zi în Pro România, după 20 de ani de PSD. Continui pe drumul ales de mine, alături de foști și viitori colegi, din primul rând al consiliului județean, intr-o nouă construcție politică. Mulțumesc tuturor celor care au fost alături de mine în întreaga activitate și sper ca începând de astăzi atenția celor care trebuiau să ne țină uniți să fie mult mai clară”, a scris, pe Facebook, acesta.

Unul dintre coordonatorii filialei județene a Pro România, Răzvan Mareș, a reacționat pe pagina de socializare unde a publicat un mesaj referitor la demisia lui Ion Hojda. „Încă un consilier județean PSD demisionează din PSD și Consiliul Județean Hunedoara și se alătură construcției Pro România Hunedoara. Bine ai venit Hojda Ion, în Pro România Hunedoara! Urmează și alții!!!”.

Săptămâna trecută, un alt consilier județean, din partea PSD, și-a anunțat demisia din partid și CJ Hunedoara. Este vorba despre Dacian Ciodaru care a renunțat la funcția pe care o deținea în legislativul județean, anunțând că va pleca și din partidul din care a făcut parte timp de mai mulți ani. Mai mult, tot atunci s-a aflat că și primarul orașului Simeria, Emil Rîșteiu, „cochetează” cu formațiunea politică condusă de Victor Ponta. Edilul șef și-a exprimat public intenția de a se alătură Pro România. Deocamdată, acesta rămâne de partea social -democraților, fiindcă o demisie din PSD ar însemna și pierderea mandatului său de primar al orașului Simeria. 

Articolul precedentMunicipiul Petroșani va găzdui un colocviu național
Articolul următorVIDEO| Telecabina de pe Cetatea Devei a fost reparată. Pusă în mișcare, deocamdată, de probă