O nouă tranșă de bani a fost plătită, astăzi, 28 martie, de către Primăria Deva, în contul Spitalului Județean de Urgență din Deva. Reprezentanții administrației publice locale spun că este vorba despre suma de aproape 99.000 de lei, destinați achiziționării de bunuri și echipamente medicale.

 

 

Banii virați, astăzi, sunt pentru Secția de Pneumologie a Spitalului de Urgență din Deva și au fost alocați de la bugetul local conform prevederilor unei hotărâri de Consiliu Local.

De la începutul anului 2018 și până în prezent, Primăria Municipiului Deva a plătit către Spitalul Județean de Urgență Deva suma de 500.954,31 lei pentru dotarea secțiilor: Interne II, Ortopedie și Pneumologie, ca urmare a solicitărilor venite din partea medicilor șefi ai secțiilor respective și a managementului spitalului.

Conducerea municipalității spune că va continua să susțină financiar Spitalul Județean de Urgență Deva, în limitele bugetului și a legii, chiar dacă unitatea medicală se află în subordinea Consiliului Județean Hunedoara și nu a Primăriei Deva.

Articolul precedentHunedoreni reținuți după o “lovitură” dată în Arad. Modul original cum au acționat
Articolul următorPrimarul orașului Simeria, propus spre excludere din PSD