Doi bărbați, din județul Hunedoara, au fost reținuți, de polițiști după ce au furat bani de la o persoană pe care au urmărit-o. Fapta s-a petrecut pe raza localității Ineu, din Arad, la scurt timp după ce persoana păgubită a scos banii de la un bancomat.

Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 44 de ani, din Deva, și altul, de 58 de ani, din localitatea învecinată Cârjiți. Cei doi au fost prinși în urma unei acțiuni a polițiștilor din orașelor Ineu și Chișineu -Criș, cu sprijinul colegilor lor de la Inspectoratul de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

3.530 de lei este suma pe care indivizii ar fi furat-o printr-o metodă originală. „În fapt, în data de 05 martie a.c., cei doi bărbați ar fi urmărit persoana vătămată de la o unitate bancară de unde aceasta a ridicat suma de bani, după care s-ar fi deplasat într-un bar de pe raza localității Ineu, unde cei doi i-ar fi tăiat plasa, în care se aflau banii, după care ar fi fugit într-o direcție necunoscută. Cei doi bărbați au fost reținuți de politiști pe bază de ordonanță de reținere pentru 24 de ore, urmând a fi prezentați magistraților Judecătoriei Ineu, cu propunere de arestare preventivă”, au informat polițiștii din Arad.

Articolul precedentAmenințată de fostul concubin
Articolul următorÎncă o „gură de oxigen”, de la Primăria Deva, pentru spitalul județean