Primarul orașului Simeria, propus spre excludere din PSD

După ce s-a dat de partea celor de la Pro România, primarul orașului Simeria, Emil Rîșteiu riscă să fie acum exclus din PSD, formațiune politică din care încă mai face parte, cu toate că, este coordonator, la nivelul județului Hunedoara, al partidului lui Ponta.

Anunțul că se va propune excluderea lui Rîșteiu din rândurile social-democraților hunedoreni, a fost făcut astăzi, în cadrul unei conferințe de presă, de șeful PSD Hunedoara, deputatul Laurențiu Nistor.

Nistor a afirmat că nu are rost să îl mai țină membru de partid pe primarul de la Simeria, Emil Rîșteiu. Președintele Organizației Județene a PSD Hunedoara a spus că, mâine (n.red. vineri, 29 martie), se va propune Comitetului Executiv al PSD excluderea din partid a lui Emil Rîșteiu. „Mă întreb ce rost are să îl mai ținem membru de partid pe primarul de la Simeria, Emil Rîșteiu. Mai bine să îl lăsăm, să nu mai aibă gânduri. (…) Nici cotizația nu a plătit-o la zi, și atunci îl lăsăm în pace. Mai avem foarte mulți consilieri, care tot așa… Eu nu pot să accept să facem doar umbră, că s-ar putea să stea cineva la umbra lor și să răcească. (…) A trebuit să strângă semnături. Care nu s-a ocupat, să îl mai credem că e de-al nostru? Dați-mi voie să cred că nu mai e de-al nostru”, a spus Laurențiu Nistor.

Emil Rîşteiu, primarul PSD al oraşului Simeria, conduce, din luna februarie a acestui an, organizaţia judeţeană din Hunedoara a Pro România.

În situația în care va fi exclus din partid, acesta nu își va pierde mandatul de primar al Simeriei, fapt care se putea întâmpla doar dacă își dădea demisia din această formațiune politică.

Articolul precedentÎncă o „gură de oxigen”, de la Primăria Deva, pentru spitalul județean
Articolul următorVIDEO| Cum arată lotul 3 al autostrăzii A1 Lugoj-Deva? Tronsonul, finalizat în proporție de 95 la sută