Iluminatul public din municipiul Lupeni și cel din stațiunea montană Straja ar putea fi modernizat, respectiv extins cu ajutorul fondurilor europene. Autoritățile locale din municipiul Lupeni încearcă să obțină bani europeni pentru a moderniza întreaga rețea de iluminat public. Pentru asta sunt necesare de dus la îndeplinire o serie de proceduri

“Ca să obținem fonduri europene trebuie ca serviciile pe care le avem în administrare să fie scoase la licitație pentru a fi date celui care va câștiga licitația. Este o chestiune de procedură pentru ca noi să putem să obținem fonduri europene. Asta este procedura pe care trebuie să o urmăm. Am inclus și Straja, care este prinsă pe extindere. Pentru a avea punctaj mai mare trebuie să avem și o anumită extindere și pentru asta am introdus și stațiunea Straja”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

În plus, edilii din Lupeni au achiziționat și un studiu topografic și documentație topografică în vederea întabulării rețelei de iluminat din stațiunea turistică Straja pentru obținerea finanțării prin POR 2014-2020.

 

 

Articolul precedentCampanie de informare în rândul angajaților termocentralei Mintia
Articolul următorREFERENDUM| 524 de secții de votare în județ și 388.361 de alegători înscriși pe liste