“Schimbăm regulile”, așa se numește campania demarată de Sindicatul Solidaritatea Hunedoara. În contextul Zilei Mondiale a Muncii Decente, Confederația Națională Sindicală “Cartel ALFA” desfășoară Campania „Schimbăm regulile!”, iar Sindicatul Solidaritatea Hunedoara s-a alăturat acestei mișcări.

“Vineri, 5 octombrie, membrii confederației vor purta banderole albe pentru a susține negocierea colectivă pentru salarii și condiții mai bune și pentru a transmite mesajul: LUCRĂTORII AU DREPTUL LA UN TRAI DECENT DIN MUNCĂ! Le transmitem parlamentarilor și guvernanților că trebuie schimbate regulile, astfel încât drepturile fundamentale ale lucrătorilor să fie respectate, o condiție necesară și minimală pentru ca munca decentă să poată deveni o realitate și pentru românii care lucrează în țara lor”,  transmite Cristian Iștoc, președintele Sindicatului Solidaritatea Hunedoara.

Sindicaliștii ridică o serie de probleme, dar au identificat și soluțiile pentru acestea. Trebuie doar ca cineva să îi asculte.

 

Articolul precedentO deveancă joacă tenis de performanță dintr-un scaun cu rotile. Pasiunea pentru „sportul alb” o îndeamnă să își urmeze visul
Articolul următorIluminatul public va fi extins în stațiunea montană Straja