Autoritățile locale din municipiul Hunedoara, împreună cu suporteri din oraș, îl vor aduce un omagiu, și anul acesta, marelui fotbalist Michael Klein, considerat cel mai emblematic sportiv pe care județul Hunedoara l-a avut vreodată și de la a cărei moarte se împlinesc 26 de ani.

Festivitatea de comemorare a regretatului sportiv hunedorean va avea loc sâmbătă, pe 2 februarie. Manifestarea va debuta începând cu ora 11:30, când suporterii fostului mare fotbalist se vor aduna, punctul de întâlnire al acestora fiind stabilit pe Bulevardul Dacia, colț cu Mihai Viteazul din municipiu. O jumătate de oră mai târziu, de la 12:00, grupul de suporteri va porni, ca în fiecare an, într-un marș spre statuia lui Michael Klein. De la ora 12:30, la bustul fostului internațional, suporterii și reprezentanții autorităților locale din municipiul Hunedoara vor depune coroane de flori.

O „legendă” a Hunedoarei

Michael Klein, cunoscut ca şi „Mişa Klein”, este considerat o legendă a Hunedoarei. Cariera sa fotbalistică se leagă în proporţie covârşitoare de fostul Corvinul Hunedoara, echipă pe care sportivul a slujit-o timp de 15 ani, între 1973 şi 1988.

Fotbalistul s-a stins din viaţă în 2 februarie 1993, la vârstă de doar 33 de ani, în Germania, în timpul unui antrenament pe teren.

Articolul precedentDeveanca Florentina Marincu Iușco a cucerit titlul de campioană națională la săritura în lungime
Articolul următorAccident cu 5 victime pe DN 66