Un accident rutier soldat cu 5 victime a avut loc, în această după-amiază, în localitatea Bretea Romană, pe drumul național 66 care face legătura între Petroșani și Deva. Două autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier. 

O femeie în vârstă de 32 de ani, din oraşul Haţeg,  în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, din  direcția de mers Hațeg – Călan, în afara localității Bretea Streiului, pe o porțiune de drum în curbă deosebit de periculoasă la dreapta, semnalizată corespunzător, nu a adaptat viteza la condițiile de drum (carosabil umed), motiv pentru care a piersut controlul asupra direcției de mers și a pătruns pe contrasens, unde a intrat în coliziune cu autoturismul condus de un bărbat de 51 de ani, din municipiul Vulcan.

În urma accidentului a rezultat rănirea ușoară a celor doi conducători auto şi a trei pasagere din autoturismul care circula regulamentar (în vârstă de 16, 25 şi 45 de ani, toate din municipiul Vulcan).

Nimeni nu a fost inconștient și încarcerat în cele două autoturisme implicate în accident. Echipajul de prim ajutor al Detașamentului Hunedoara și cele două echipe ale SAJ au găsit la locul accidentului 3 femei cu fracturi la membrele inferioare, o adolescentă și un bărbat, cu toții fiind răniți ușor sau în stare de panică. Răniții au fost îngrijiți la fata locului după care au fost transportați la UPU Hunedoara.

Articolul precedentHunedorenii îl vor comemora pe regretatul fotbalist Michael Klein
Articolul următorMinor reținut pentru furt de autoturisme