Mai multe secţii ale Spitalului de Urgenţă din Petroşani au fost dotate cu mobilier medical nou. Este vorba despre 200 de noptiere, ce au fost cumpărate de Episcopia Devei şi Hunedoarei, şi donate acestei unităţi medicale.

Cele 200 de noptiere medicale noi au fost achiziţionate la preţul de 130.424 lei, fiind repartizate pe secțiile Cardiologie, Pediatrie, Neurologie, Recuperare și Obstetrică ale Spitalului de Urgenţă din Petroşani.

Reprezentanţii Episcopiei Devei şi Hunedoarei spun că au făcut acest gest pentru a îmbunătăţii condiţiile de spitalizare a pacienţilor internaţi în această unitate medicală.

Nu este pentru prima dată când Episcopia Devei şi Hunedoarei face astfel de acte de caritate, contribuind la dotarea cu aparatură medicală de ultimă generație și mobilier medical nou şi a mai multor secţii din cadrul Spitalului Județean Deva și ale Spitalului Municipal Hunedoara.

Articolul precedentDrumul spre sanatoriul din Brad, într-o stare avansată de degradare. Autorităţile spun că va fi reparat
Articolul următorDetalii tulburătoare ies la iveală în cazul bărbatului găsit mort la intrarea în Deva