Trupul neînsufleţit al bărbatului găsit fără viaţă pe Drumul Naţional (DN) 7, la intrarea în Deva dinspre Mintia, a ajuns în mâinile legiştilor, care au rămas şocaţi la vederea acestuia. Medicul Dan Mărculescu, şeful Serviciului Judeţean de Medicină Legală (SJML) Hunedoara, a povestit, îngrozit, că „în 40 de ani de activitate, nu a mai văzut aşa ceva”.

Legistul hunedorean Dan Mărculescu spune că, bărbatul nu numai că a fost lovit de maşină, dar s-a şi trecut efectiv cu roţile peste el, fiind târât pe asfalt. Medicul nu a putut să aprecieze câte maşini au trecut peste trupului bărbatului, afirmând că „acolo a fost un dezastru”.

O anchetă complexă şi cu multe semne de întrebare

Criminaliştii încearcă acum să afle cum s-a petrecut cumplita tragedie. Investigaţia nu este deloc uşoară având în vedere faptul că zona în care a fost găsit cadavrul este una foarte slab iluminată. În plus, pe acolo nu există nici camere video de supraveghere. Cazul morţii bărbatului rămâne încă o enigmă. În calcul sunt luate mai multe ipoteze. Cert este că, bărbatul, de 62 de ani, care era din judeţul Mureş (conform documentelor de identitate), a avut parte de o moarte brutală.

Reamintim că, trupul zdrobit al bărbatului a fost găsit în noaptea de sâmbătă spre duminică. În jurul orei 03:00, un şofer de TIR care trecea pe acolo l-a zărit şi a sunat imediat la 112, relatând şocanta descoperire.

Articolul precedentFOTO| Mobilier medical nou pentru Spitalul de Urgenţă din Petroşani
Articolul următorŞoferi, nu parcaţi maşinile! Campanie de curăţare a străzilor în zona Zăvoi din Deva