Drumul spre Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad se află într-o stare avansată de degradare, după anotimpul rece, dar autorităţile judeţului promit că acesta va fi reparat. Lucrările vor începe după ce municipiul Brad va ceda dreptul de administrare către administrația județeană, spun reprezentanţii Consiliului Judeţean (CJ) Hunedoara.

În urma unei vizite în teren, efectuată astăzi, conducerea CJ Hunedoara şi reprezentanții Primăriei Brad au stabilit ca, împreună, să demareze toate procedurile necesare pentru reparația imediată a drumului spre Sanatoriul de Pneumoftiziologie. A fost evaluată starea în care se prezintă drumul pe ultimii 2,5 kilometri. Este vorba despre sectorul din imediata apropiere a sanatoriului, care se află într-o stare avansată de deteriorare.

Potrivit celor de la CJ Hunedoara, lucrările de reparații la acest drum vor începe după ce toate formalitățile de transfer vor fi îndeplinite, astfel încât să fie asigurat „un acces cât mai facil pacienților și personalului medical”.

Sanatoriul de Pneumoftiziologie din Brad este o unitate sanitară aflată în administrarea CJ Hunedoara. Situată pe dealul Măgura, într-o zona împădurită, la o distanță de aproximativ patru kilometri față de municipiul Brad, unitatea are un număr de 155 de paturi, repartizate pe două secţii de pneumologie.

Articolul precedentLucrările la magistrala de gaz metan Mintia-Brad, inspectate de şefii judeţului
Articolul următorFOTO| Mobilier medical nou pentru Spitalul de Urgenţă din Petroşani