Iubitorii muzicii folk sunt invitați la Lupeni. În prima jumătate a lunii octombrie va avea loc o nouă ediție a Festivalului Tatiana Stepa. Pe scenă vor urca Adi Bezna, Andrei Maftei, Felicia Pop, Luminița Donisă și Sebastian Ionel.

Municipiul Lupeni s-a asociat cu Consiliul Județean Hunedoara în vederea organizării Festivalului Tatiana Stepa. Consiliul Județean Hunedoara va contribui cu suma de 6.960 lei, în timp ce municipalitatea de la Lupeni a alocat suma de 10.000 de lei.

Festivalul Tatiana Stepa va avea loc în data de 13 octombrie. Tatiana Stepa s-a născut în municipiul Lupeni și a urmat cursurile „Liceului de Arhitectură” din București. Aici a fost primul loc în care a auzit muzică folk. Pentru că făcuse vioara ani de zile, nu i-a fost greu să cânte la chitară. În septembrie 1982, pe stadionul din Făgăraș, a debutat în Cenaclul Flacăra cu un cântec numit „Și-am să-mi fac o doină(versuri Adrian Gavrila) „, rămânând în componența acestuia până în anul 1985, după care, din anul 1992 până în anul 1996, a fost membră a Cenaclului „Totuși Iubirea”, participând la peste 2.000 de spectacole, atingând un maxim de 50.000 de spectatori la un concert aniversar de la Galați.

 

 

 

Articolul precedentȘcoală reabilitată cu bani europeni
Articolul următorO nouă premieră la Teatrul Dramatic ID Sîrbu din Petroșani