În acest sens, primarul orașului Petrila, Vasile Jurca informează că marți, 2 octombrie 2018 va merge la sediul ADR Vest din Timșoara, unde a fost invitat pentru semnarea contractului de finanțare din fonduri europene, pentru acest obiectiv de investiții.

”Astăzi am fost anunțat de directorul ADR VEST, domnul Sorin Maxim, că a fost aprobat contractul de finanțare pentru reabilitare Școala Gimnazială nr. 6 – I.D. Sîrbu. În acest sens voi merge marți, 2 octombrie 2018, la Timișoara pentru semnarea contractului de finanțare. Acesta este încă un obiectiv asumat și realizat, vizavi de infrastructura școlară”, a declarat primarul Vasile Jurca.

Vor urma Școala nr. 2 și nr. 5 aparținând de Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși, Școala nr. 1 – I.D. Sîrbu, Colegiul Tehnic Constantin Brâncuși și Spitalul din Petrila, obiective pentru care autoritățile locale din Petrila au depus proiecte de finanțare în cursul anului trecut.

Articolul precedentPrimarul din Uricani s-a răzgândit. A validat semnăturile pentru campania Fără penali în funcții publice
Articolul următorFestival în memoria Tatianei Stepa