Sfârșitul de săptămână aduce o nouă premieră pe scena teatrului Dramatic ID Sîrbu din Petroșani. Cină cu proşti” – după un text de Francis Veber,  un clasic al comediei franceze contemporane,  în regia lui Daniel Vulcu și după scenografia lui Bogdan Spătaru, este un spectacol care dincolo de situaţiile ce provoacă râsul, de dialogurile explozive şi de mişcările comice, este un spectacol pe gustul tuturor.

O comedie savuroasă în care răsturnările  de situație se întâmplă în timp real, pe parcursul a două ore de spectacol.  În relația dintre personajele din această poveste vom găsi minciună, meschinărie, vanitate. Acestea  sunt atât de cotidiene încât aproape ar putea fi trecute cu vederea dacă nu ar fi contrapunctate de candoarea, naivitatea, generozitatea unui aparent neadaptat ale cărui atribute sunt confundate cu prostia. Veți putea viziona o comedie unde buna dispoziție e molipsitoare iar râsul plin și sănătos e greu de stăpânit.

Din distribuție fac parte: Alexandru Cazan, Amelia Toaxen, Laurențiu Vlad, Mihai Alexandru,  Radu Tudosie, Corina Vișinescu, Sergiu Fîrte, Dorin Ceagoreanu, Oana Crișan.

Articolul precedentFestival în memoria Tatianei Stepa
Articolul următorSocietatea de termoficare din Petroșani a intrat în faliment