Eveniment caritabil: Festivalul Toamnei „Bob de strugure”, de astăzi și până duminică, la Deva

Locuitorii municipiului Deva sunt invitați, începând de astăzi și până duminică, la Festivalul Toamnei „Bob de strugure”, ce se desfășoară în piața de la poalele Cetății din oraș.

Festivalul, organizat de Asociația „Sara Maria Vest” Deva și de Asociația Culturală „Pordampi” Timișoara, aduce pe scenă peste 30 de artişti şi trupe cunoscute, printre care Nicoleta Voica, Nicu Novac, Florica Zaha, Ciprian Roman, Ovidiu Olari, Alisa Toma şi formaţiile Teo Band şi Quas. Acompaniamentul este asigurat de Orchestra de Muzică Populară „Cântec Românesc”.

Artiștii vor cânta pe gratis, evenimentul fiind unul cu caracter umanitar. Toți banii care se vor aduna de pe urma acestui festival vor fi direcționați cazurilor sociale aflate în atenția Asociației „Sara Maria -Vest” din Deva, cunoscută pentru numeroasele acțiuni cu caracter umanitar pe care le desfășoară. Reprezentanții organizației spun că mai mult de jumătate dintre cazurile pe care le sprijină sunt a unor adulți sau copii care suferă de cancer. Vineri, spectacolul începe la ora 17:00, iar sâmbătă şi duminică, la ora 16:00.

Potrivit organizatorilor, la eveniment sunt aşteptate să participe aproximativ 2.000 de persoane.

Trafic închis în zona străzii Stadionului

Pe perioada desfășurării festivalului, traficul rutier este închis pe strada Stadionului şi în parcarea bazei sportive Real Sport, din Deva. Astfel, începând de astăzi, 26 octombrie, de la ora 12:00, și până duminică seară, 28 octombrie, la 22:00, circulaţia rutieră este interzisă în zona Piaţa Cetăţii, din Deva – pe strada Stadionului, până la intersecţiile cu strada Horea şi strada Axente Sever, precum şi în parcarea bazei sportive Real Sport. De asemenea, autovehiculele cu turişti vor avea acces în parcarea amenajată în zona complexului Aqualand Deva. Participanţii la traficul rutier sunt rugaţi să dea dovadă de înţelegere şi să folosească rute ocolitoare.

 

Articolul precedentCirca 100.000 de lei virați, de Primăria Deva, în contul spitalului județean
Articolul următorBărbat împușcat accidental, în timpul unei partide de vânătoare, în satul hunedorean Bulzești