Complexul acvatic „Aqualand” din Deva își va redeschide porțile începând de mâine, 29 septembrie. Accesul amatorilor de bălăceală din oraș și a turiștilor se va face de la ora 10:00.

Redeschiderea bazei de agrement a fost anunțată de reprezentanții municipalității devene.

Complexul acvatic a fost închis la începutul acestei luni „pentru lucrări de igienizare a bazinelor, vestiarelor, saunelor, grupurilor sanitare și a altor spații din incintă, de reparații și alte intervenții adiministrative necesare pentru ca, toți clienții parcului acvatic să beneficieze de cele mai bune condiții”, potrivit administrației.

Cei de la Primăria Deva spun că, în perioada în care „Aqualand” a stat închis, a fost schimbată apa din bazine, au fost finalizate și semnate toate contractele cu furnizorii și s-au fiscalizat casele de marcat.

„Aqualand” Deva are șapte bazine de înot de diferite dimensiuni și adâncimi, instalație de generat valuri dar și: spațiu de relaxare, spațiu cu șezlonguri și pardoseală încălzită, saună tunisiană, saună de relaxare, saună finlandeză, saună infra – cer înstelat, saună infra – meloterapie, saună infra – aromoterapie, grotă salină, tobogane, sală de forță/fitness.

De luna aceasta, complexul acvatic a trecut în administrarea Serviciului Public de Întreținere și Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva.

Complexul „Aqualand” va funcționa după următorul program:

Luni: între orele 14:00 – 22:00

Marți-Vineri: între orele 09:00 – 22:00

Sâmbătă: între orele 10:00- 22:00

Duminică: între orele 10:00 – 22:00

Excepție va face ziua de luni, 1 octombrie 2018, când complexul se va deschide la ora 10:00 și se va închide la ora 22:00.

Tarifele de intrare în complex rămân neschimbate, potrivit reprezentanților Primăriei Deva.

Articolul precedentÎncă un primar din Valea Jiului refuză să rectifice bugetul
Articolul următorSărbătoare a toamnei pe platoul de la poalele Cetății din Deva. Localnicii, așteptați la „Ziua Recoltei”