Peste 50 de comercianți și producători tradiționali din șapte județe vin la „Ziua Recoltei, manifestare care se desfășoară începând de astăzi, 28 septembrie, și până duminică, inclusiv, în Piața Cetății din Deva.

Timp de trei zile, comercianți din județele Hunedoara, Alba, Arad, Cluj, Gorj, Sibiu și Timiș vor oferi spre vânzare legume și fructe de sezon, preparate tradiționale din carne, conserve și dulcețuri, produse apicole, must și vinuri românești, ceaiuri, dulciuri, flori, suvenire și obiecte de artizanat. Pe scena amenajată în piața de la poalele Cetății vor urca mai mulți interpreți și ansambluri folclorice. Copiii sunt invitați la parcul de distracții amenajat în incinta târgului. Atmosfera de sărbătoare va fi completată cu muzică de toate genurile. Târgul va fi deschis între orele 10:00-23:00, pe toată durata evenimentului.

Evenimentul este organizat de Primăria Municipiului Deva și Centrul Cultural ”Drăgan Muntean”. Până acum, manifestarea se desfășura pe amplasamentul vechiului târg din localitatea învecinată Cristur. Autoritățile locale s-au gândit ca, anul acesta, „Ziua Recoltei” să fie „mutată” în oraș, astfel încât un număr cât mai mare de deveni să poată participa.

 

Articolul precedentDupă o pauză de aproape o lună, se redeschide „Aqualand-ul” din Deva
Articolul următorTrafic închis pe o stradă din centrul Hunedoarei. Se lucrează la pietonală