Drumul spre stațiunea montană Straja ar putea fi inaccesibil în perioada de iarnă. Carosabil se află în administrarea Consiliului Județean Hunedoara, iar reprezentanții instituției județene spun că au un plan de măsuri.

 

Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni, cere, în mod imperativ, demararea lucrărilor pentru modernizarea drumului spre stațiunea montană Straja. Carosabilul se află în administrarea Consiliului Județean Hunedoara, care până acum doar a promis că va demara aceste lucrări absolut necesare.

„Am solicitat Consiliului Județean Hunedoara urgentarea procedurilor pentru asfaltarea drumului DJ664A, drum care face legătura între municipiul Lupeni și Stațiunea Straja, având în vedere că în scurt timp vom intra in sezonul de iarnă și drumul riscă să devină unul impracticabil. Întrucât acest drum este un obiectiv al Consiliului Județean Hunedoara, Primăria Lupeni nu poate efectua reabilitarea acestuia”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

De cealaltă parte, președintele CJH, Mircea Bobora a declarat că o porțiune a drumului județean care duce spre stațiunea montană Straja va fi reparat.

“Până la iarnă mai sunt septembrie, octombrie, noiembrie. Noi am convenit ca o porțiune din drum o să facem acum reparația șI asfaltarea în perioada asta de toamnă. Trebuie să vedem cum împărțim banii șI ceea ce promitem este șI ceea ce vom face”, a declarat Mircea Bobora, președintele CJH.

Încă din vara acestui an se cunoaște problema drumului spre stațiunea montană Straja, atunci când organizatorii concursului de longboard anunță că anul acesta va fi ultimul, pentru moment, în care Transylvania Downhill se va organiza în stațiunea montană.

 

Articolul precedentCorina Crețu și oficiali guvernamentali prezenți în Valea Jiului
Articolul următorSpitalul județean, sprijinit financiar de Primăria și CL Deva