Drumul național pe care nu a fost realizată nicio reparație, anul acesta

Nicio lucrare de reparație nu a fost realizată, în decursul acestui an, pe Drumul Național (DN) 7A, din județul Hunedoara. Situația acestuia a fost discutată, astăzi, în cadrul unei ședințe de lucru, convocată de prefectul județului, Fabius -Tiberiu Kiszely.

Acesta i-a chemat la discuții pe reprezentanții Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Craiova, Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Timișoara, Secției de Drumuri Județene Târgu Jiu, Secției de Drumuri Județene Deva, Inspectoratului de Poliție Județean Hunedoara – Serviciul rutier și Straco Grup SRL. Discuții s-au purtat pe tema stării drumurilor naționale de pe teritoriul județului Hunedoara, în principal DN7A), precum și stadiul pregătirilor de iarnă.

“Din analiza făcută privind starea drumurilor naționale de pe teritoriul județului Hunedoara a rezultat că majoritatea acestora sunt în stare bună, cu excepția DN7A, unde în decursul anului 2018 nu a fost realizată nicio lucrare de reparație. În cursul acestei săptămâni urmează ca cele două direcții de drumuri să analizeze situația acestui drum național și să decidă pașii ce trebuie făcuți în continuare având în vedere și apropierea sezonului rece”, au informat reprezentanții Prefecturii Hunedoara.

Referitor la pregătirile de iarnă, drumarii susțin că “sunt în grafic în ceea ce privește pregătirilepentru sezonul rece, atât cu asigurarea utilajelor de deszăpezire, cât și cu materialele antiderapante.

Prefectul județului a dispus efectuarea de controale inopinate pe DN7A privind respectarea tonajului autovehiculelor, conform restricțiilor existente. De asemenea, a dispus analizarea de urgență a situației acestui drum național de către cele două direcții de drumuri, astfel încât să poată fi stabilite și măsurile ce trebuiesc luate având în vedere apropierea sezonului rece.

Articolul precedent„Balada unui greier mic”, MASACRATĂ în manualul pentru clasa a doua. Greșeala, semnalată de o profesoară din Petroșani
Articolul următorCinematografului Victoria îi va fi atribuit numele regretatului actor Șerban Ionescu