Maia Morgenstern și Carmen Tănase invită devenii la „Cocktail”, o comedie ce se va juca pe 26 noiembrie, pe scena Centrului Cultural „Drăgan Muntean” din municipiu. Spectacolul va avea loc începând cu ora 19:00, biletele fiind puse în vânzare.

Piesa „Cocktail” de Aldo Nicolaj, în regia Marianei Cămărăşan, îi are în distribuţie pe Maia Morgenstern, Carmen Tănase, Jawad Mohammad, Cosmin Pană, Florina Glez nea şi Viviana Gherasim. O petrecere magică, menită să împlinească marele vis al protagonistelor: două femei fermecătoare și pline de viață care decid să refuze rutina și să spulbere neîmplinirile trecutului, sperând într-o nouă șansă la dragoste, cu convingerea că niciodată nu e prea târziu pentru iubire.

„Flavia” și „Gianna”, cele două personaje, sunt două prietene care împart de câțiva ani același apartament, după divorțul de foștii soți, dar nu au aceleași principii de viață. Resemnarea în urma despărțirii este doar o aparență bine întreținută de viața lor activă și plină de contraste comice. Cel mai așteptat moment la job este sfârșitul programului, vacanțele au în spate luni întregi de economii, pentru diete ratate există croiala pe bie, iar pentru ieșirea din rutină – spălatul vaselor. Alcoolul nu este o soluție, iar nevoia de iubire nu se compensează. Și totuși, un cocktail are puterea să schimbe totul. Marea surpriză nu se va lăsa așteptată, dar consecințele unei petreceri sunt întotdeauna imprevizibile!

Bilete pentru spectacol sunt puse în vânzare la prețuri de 80 lei și 100 lei – în funcție de locul ocupat în sală, și pot fi achiziționate online sau de la Centrul Cultural ”Drăgan Muntean” Deva, de luni până vineri, între orele 08:00 și 16:00.

Articolul precedentFOTO| Frumusețile Parcului Național Retezat, prezentate în Nepal. Hunedoreni, la Congresul Internațional al Rangerilor
Articolul următorVerificări la mai multe firme din Orăștie care ar fi pus în vânzare produse susceptibile a fi contrafăcute