Patru, dintre cei peste 550 de rangeri, din 70 de țări, care participă în această perioadă la un congres internațional desfășurat în inima munților Himalaya, sunt români. La acest eveniment este prezent și Alin Ivașcu, ranger în Parcul Național Retezat.

Imagine

Imagine

Al nouălea Congres Internațional al Rangerilor, desfășurat în Nepal, reunește rangeri de pe șase continente ale planetei. Parcurile naționale și naturale din România, printre care și Parcul Național Retezat, sunt prezentate publicului de către cei patru rangerii români prezenți în sudul Asiei.

Imagine

Lucrările congresului au fost deschise în prezența oficialităților.

Imagine

La eveniment participă un alt hunedorean, Florin Hălăștăuan, care este vicepreședinte al Federației Internaționale a Rangerilor.

Imagine

Participanții au înlocuit uniforma de ranger, cu frumoasa cămașă din portul popular românesc.

Imagine
Sursa foto: Rangerii Din România Arr/Facebook

Al nouălea Congres Internațional al Rangerilor se desfășorată în perioada 12-16 noiembrie, în Nepal. România este una dintre cele 70 de țări, prezente la acest eveniment de talie mondială.

Articolul precedentAplicația cu obiectivele turistice din județul Hunedoara a fost lansată la București
Articolul următorDouă actrițe de renume vin la Deva. Maia Morgenstern și Carmen Tănase, într-o comedie fabuloasă pe scena centrului cultural