Hoț de fier vechi, prins de polițiști cu “prada” asupra lui. Este vorba despre un bărbat, în vârstă de 50 de ani, acuzat că ar fi sustras mai multe materiale feroase de pe șantierul din Deva unde se execută lucrări de modernizare a căii ferate.

Bărbatul a încărcat într-o căruță materialele feroase sustrase, fiind prins pe strada Orizontului din Deva. „Polițiștii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliției Municipiului Deva au depistat un bărbat în vârstă de 50 de ani, din municipiul Deva, care transporta cu o căruță, pe strada Orizontului, din municipiul Deva, mai multe materiale feroase. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit că bunurile respective au fost sustrase de către bărbat în data de 14.09.2019, de pe un șantier din municipiul Deva (unde se execută lucrări de modernizare a căii ferate)”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Prejudiciul cauzat, în valoare de aproximativ 1.000 de euro, a fost recuperat în totalitate și restituit persoanei vătămate, în cauză fiind întocmit dosar penal.

Articolul precedentProstituată agresată și tâlhărită într-o clădire dezafectată din Deva
Articolul următorPrimărie amendată cu 20.000 de lei din cauza deșeurilor