Polițiștii deveni i-au pus cătușe la mâini unui tânăr din Galați care ar fi agresat și tâlhărit o prostituată din Deva. Totul s-ar fi întâmplat într-o clădire dezafectată din Cartierul Dorobanților din oraș.

Tânărul are 28 de ani și este din județul Galați. Oamenii legii spun că, în seara zilei de 15 septembrie, aproape de miezul nopții, ar fi acostat-o pe femeia de 38 de ani în timp ce aceasta se afla la intersecția străzilor Calea Zarandului cu Dorobanți, din Deva. I-ar fi cerut să îl însoțească pe strada Dorobanților, într-o clădire dezafectată, pentru a întreține raporturi sexuale. Profitând de adăpostul întunericului, individul a lovit-o pe femeie și a deposedat-o de poșeta în care avea 230 de lei și telefonul mobil.

În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de tâlhărie calificată. În urma cercetărilor, poliţiştii Biroului de Investigații Criminale Deva au identificat prezumtivul autor al faptei reclamate. Acesta a fost reţinut preventiv şi prezentat magistraţilor Judecătoriei Deva, care au dispus arestarea preventivă a acestuia, pe o perioadă de 30 de zile. Tânărul a fost depus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al I.P.J. Hunedoara, poliţiştii continuând cercetările în vederea documentării întregii sale activităţi infracţionale”, au informat reprezentanții Inspectoratului de Poliție al Județului (IPJ) Hunedoara.

Articolul precedentLupeneni înarmați până’n dinți
Articolul următorDeva: A furat fier de pe șantierul căii ferate de mare viteză