Un spital din Valea Jiului se confruntă cu o lipsă acută de cadre medicale. Cea mai mare unitate medicală din Valea Jiului a scos la concurs 19 posturi de medici vacante. Sunt necesari medici atât la spitalul din Petroșani, cât și la secția externă de la Petroșani.

Se caută  medic dentist / stomatolog cu normă întreagă la Cabinetul de Stomatologie HIV-SIDA din Ambulatoriul de specialitate. Sunt necesari alți 3 medici la UPU-SMURD. S-a scos la concurs un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Medicină generală, cu atestat în Asistență medicală de urgență prespitalicească, la UPU-SMURD, un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Chirurgie plastică la Secția Chirurgie plastică; un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Recuperare, medicină fizică și balneologie la Secția Recuperare, medicină fizică și balneologie; un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Nefrologie la Centrul de Hemodializă; un post cu normă întreagă de medic în specialitatea Sănătate publică și management la Structura de Management al calității serviciilor medicale;

Un alt post scos la concurs este la Centrul de Sănătate Multifuncțional din Petrila. Aici este nevoie de un medic cu specialitatea Medicină internă la Cabinetul de Medicină internă și de un medic cu specialitatea Pediatrie la Cabinetul de Pediatrie din cadrul Centrului de Sănătate. Tot la Petrila este canat un post de medic cu specialitatea Cardiologie la Cabinetul de Cardiologie din cadrul Centrului de Sănătate, un post de medic cu  specialitatea Neurologie la Cabinetul de Neurologie și un post de de medic în specialitatea Psihiatrie. Tot la Petrila se mai caută medic chirurg, medic ginecolog, medic ortoped, medic de medicină de laborator, medic cu specialitatea recuperare.

 

Articolul precedentFOTO| Gheaţa de pe trotuarele Devei, curăţată de angajaţii de la „Salubritate” şi SPIGM
Articolul următorAsistaţii social pot lucra, ca zilieri, la firmele care au nevoie de forță de muncă sezonieră