Aproximativ 70 de angajați ai SC Salubritate SA Deva și ai Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) au acţionat, astăzi, pe străzile și trotuarele din oraş pentru a îndepărta gheaţa formată.

Sursa foto: Primăria Deva

Potrivit reprezentanţilor municipalităţii, s-a intervenit cu toate utilajele și uneltele din dotare și cu sare, nisip și clorură de calciu (lichidă și solidă). „Acțiunea de deszăpezire continuă în ritm susținut, astfel încât toate arterele de circulație din Deva să fie curățate”, au precizat cei de la Primăria Deva care le-au reamintit agenţilor economici şi asociaţiilor de proprietari din municipiu că, potrivit unei hotărâri de Consiliu Local, au obligaţia de a înlătura zăpada şi gheaţa de pe căile de acces şi de pe trotuarele din jurul suprafeţelor pe care le folosesc.

La rândul lor, poliţiştii locali spun că au verificat societăţile comerciale din oraş dacă au înlăturat gheaţa care a acoperit trotuarele. Până acum, agenţii nu au aplicat amenzi, administratorilor de firme care nu s-au conformat, doar avertismente verbale.

Articolul precedentDoi minori au furat geanta unei femei
Articolul următorCriză acută de medici într-un spital din Valea Jiului