Piața Victoriei din municipiul Orăștie va fi amenajată. Autoritățile locale au demarat achiziția serviciilor de proiectare, Faza D.A.L.I.  pentru obiectivul de investiții “amenajarea zonei centrale protejate-Piaţa Victoriei şi realizarea unui parcaj adiacent în municipiul Orăştie, judeţul Hunedoara”.

“Suprafața totală este reprezentată de însumarea suprafeței str. Piața Victoriei, a unui tronson din str. Armatei, str. Mihai Eminescu, a unui tronson str. Aurel Vlaicu, zona verde din nordul Catedralei Ortodoxe (unde în prezent sunt amplasate busturi), a terenului atribuit în folosință Municipiului Orăștie de Protopopiat șI curțI interioare a imobilului sus menționat. Toate terenurile obiectivelor supuse modernizării sunt situate în zona centrală a orașului, în limita zonei construite protejate – A, cu excepția tronsonului str. Armatei”, arată expertiza.

205.460 de lei este valoarea lucrărilor ce urmează a se realiza. Autoritățile locale de la Orăștie așteaptă depunerea ofertelor din partea firmelor de profil până în data de 28 septembrie.

 

Articolul precedentVa mai dura până când șoferii vor putea circula pe lotul 3 al A1. Licitația pentru nodul Holdea, anulată!
Articolul următorPregătiri pentru sezonul de iarnă la Brad