Cuplurile din Deva, care aniversează, anul acesta, ”Nunta de Aur” vor fi premiate de conducerea municipalității în cadrul unui eveniment festiv ce va avea loc pe data de 15 mai, de „Ziua Internațională a Familiei”.

Pentru a intra în posesia premiului în valoare de 500 de lei şi a „Diplomei de fidelitate”, oferite de Primăria şi Consiliul Local Deva, cuplurile care împlinesc 50 de ani de căsătorie în 2019 şi au domiciliul în municipiul Deva sau localităţile componente trebuie să depună o cerere-tip la Direcţia Publică Locală de Evidenţa Perosanelor şi Stare Civilă Deva (B-dul 1 Decembrie 1918, nr. 12, etaj 1), împreună cu copii după actele de identitate şi certificatul de căsătorie, până vineri, 10 mai 2019. Fondurile destinate premierii au fost aprobate prin hotărâre de Consiliu Local și sunt alocate din bugetul local.

De la începutul anului, 69 de familii care sărbătoresc ”50 de ani de căsătorie neîntreruptă” în 2019 au depus cereri pentru a intra în posesia premiului oferit de 500 de lei și a ”Diplomei de fidelitate”.

Articolul precedentMomârlanii din Câmpu lui Neag se adună la o petrecere câmpenească
Articolul următorBugetul Devei, „îmbogățit” cu 160.000 de lei în minivacanța de Paște