Mesaje sfâşietoare după moartea celor două femei găsite fără suflare, ieri după-amiază, într-o casă de pe strada Viilor, din municipiul Deva. Acestea erau mama şi sora unui apreciat poliţist de la Serviciul de Investigaţii Criminale al IPJ Hunedoara. Sora sa se dedicase în întregime profesiei de dascăl şi făcea parte dintr-un cor bisericesc. „Cu vocea ei, a mângâiat sufletele tuturor celor care au ascultat-o pe scenă şi în biserică”, spun colegii ei corişti, copleşiţi de trista veste.

Femeia făcea parte din Corul „Anastasis” al Catedralei Episcopale din Deva. Acolo se simţea „acasă”, fiind considerată un adevărat model de colegii din cor. Aceştia spun că avea o frumuseţe interioară aparte şi o descriu ca pe o fire veselă, debordantă, timidă uneori, foarte punctuală, intuitivă şi puternică. „Daciana a fost ca o adevărată mucenică pe tărâmul credinței creștin ortodoxe, dând dovadă, chiar şi în cele mai grele momente, de candoare, eleganţă, discreţie, detaşare şi de o desăvârşită consecvenţă. Activitatea sa poate servi drept model majorității colegilor din cor. Cu vocea ei a mângâiat sufletele tuturor celor care au ascultat-o pe scenă și în biserică”, a povestit unul dintre colegii ei din Corul „Anastasis” Deva.

Cele două femei erau sora şi mama unuia dintre cei mai buni poliţişti de la Inspectoratul de Poliţie al Judeţului (IPJ) Hunedoara. Acesta este specializat în combaterea infracţiunilor grave, săvârşite cu violenţă, şi, pentru întreaga sa activitate desfăşurată în slujba comunităţii, a fost numit, de două ori, „poliţistul anului”.

Reamintim că, cele două femei au fost găsite fără suflare, vineri după-amiază, în propria casă de pe o stradă din municipiul Deva. Se presupune că acestea au murit intoxicate cu monoxid de carbon. Legiştii urmează să stabilească din ce cauză au decedat.

 

Articolul precedentVIDEO: Banda transportoare din Parâng a fost pornită
Articolul următorSpitalul din Lupeni nu primește despăgubiri în scandalul dezinfectanților