Autoritățile din comuna hunedoreană Hărău caută proiectant pentru căminul cultural din satul Chimindia. Edificiul este inclus într-un program de modernizare. Puțin peste 24 de mii de lei au alocat autoritățile locale pentru serviciile de proiectare necesare implementarii proiectului “Reabilitarea, modernizarea şi dotarea căminului cultural din satul Chimindia, comuna Hărău, judeţul Hunedoara”.

“Documentația de față prezintă posibilitatea de modernizare și dotare a unei clădiri cu destinația de “cămin cultural” și o anexă, amplasate în satul Chimindia, sat din componența comunei Hărău, în scopul menținerii clădirii în stare bună de funcționaren din punct de vedere al siguranței în exploatare, al igienei și sănătății celor care utilizează acest spațiu. Pentru menținerea clădirii în stare bună de funcționare sunt necesare lucrări de reabilitare și modernizare (…)”, arată documentația de avizare a lucrărilor de intervenții.

Investiția se va derula pe programul Național de Dezvoltare Rurală 2014-2020. Scopul proiectului este creșterea calității vieții culturale în mediul rural prin reabilitarea, modernizarea infrastructurii culturale și dotarea așezămintelor culturale. Autoritățile locale așteaptă ofertele pentru serviciile de proiectare până în data de 16 aprilie.

 

Articolul precedent„Tradiție și influență”, vernisaj la muzeul din Deva
Articolul următorComplexul Energetic Hunedoara ar putea scăpa de datorii