Ciolan afumat, cârnați, tobă, salam de casă, dar și alte mezeluri tradiționale românești, plăcinte, siropuri sau dulcețuri, precum și produse handmade, ornamente sau decorațiuni, cu toate acestea sunt îmbiați devenii care trec prin centrul istoric al orașului, în această perioadă.

Îmbrăcate de sărbătoare, căsuțele de la „Târgul de Crăciun”, amenajat în zona pietonală din Piața Unirii, din municipiul Deva, oferă produse pentru toate vârstele și gusturile, pregătite special de comercianți.

Locuitorii orașului și nu numai se pot bucura de produse tradiționale specifice sărbătorilor de iarnă, preparate din carne și lapte, dulcețuri, siropuri, prăjituri, plăcinte, turtă dulce, vinuri etc., dar și de produse de artizanat, jucării, bijuterii, produse handmade, cadouri, ornamente şi decoraţiuni.

„Târgul de Crăciun” are și o zonă unde publicul poate degusta preparate calde, ceai, vin fiert cu scorțișoară sau țuică. Acesta va fi deschis, la Deva, până în ultima zi a anului, pe 31 decembrie, zilnic, între orele 09:00 și 22:00.

Articolul precedentPatinoarul din Deva se deschide astăzi. Toți copiii prezenți vor primi dulciuri
Articolul următorCentenarul Marii Uniri, sărbătorit de doi deveni pe cel mai înalt vârf din Uganda