Patinoarul artificial, amenajat în parcul central al municipiului Deva, va fi deschis în această seară, de la ora 17:00. Locuitorii amatori de distracție pe gheață vor avea acces gratuit până la mijlocul acestei luni.

Toți copiii prezenți astăzi la deschiderea patinoarului vor primi dulciuri, de Moș Nicolae, anunță reprezentanții Primăriei Deva.


Amenajat pe o suprafață de 450 de metri pătrați și cu o capacitate de 130 de persoane pe serie, patinoarul din parcul de la poalele Cetății din Deva, este dotat și cu o cabină de schimb, încălzită. Cei care nu au patine acasă și doresc să le închirieze pot face acest lucru pe baza unui act oficial, carte sau buletin de identitate, permis de conducere ori pașaport.

Intrarea va fi gratuită doar până pe 17 decembrie. După această dată, vor intra în vigoare tarifele de acces aprobate prin hotărâre de Consiliu Local, respectiv 10 lei, pentru fiecare serie de patinaj (două ore) și 10 lei pentru închiriere patine, pentru fiecare serie de patinaj (două ore).

Patinoarul va fi deschis de luni până joi, între orele 12:30 și 22:00, iar în timpul weekendului între 10:00 și 22:00. În zilele de Crăciun și de Anul Nou, acesta va funcționa după un program special.

 

Articolul precedentNoi discuții pe tema Complexului Energetic Hunedoara
Articolul următorBunătăți de iarnă, la „Târgul de Crăciun” din centrul istoric al Devei