Autostrada A1, tronsonul cuprins între Șoimuș și Simeria, nu a fost închisă nici de data aceasta, de astăzi, 10 septembrie, așa cum s-a anunțat oficial. Pentru a doua oară consecutiv, șoferii au fost „păcăliți”.

Cu toate că, toată lumea se aștepta ca, începând din această dimineață, asfaltul de pe șoseaua de mare viteză, dintre Șoimuș și Simeria, să nu mai fie călcat de nicio roată de mașină, lucrurile nu au fost așa. S-a circulat și se circulă (și la această oră), „bine -mersi” pe întregul segment propus spre închidere.

Începând de luni, 10.09.2018, se va închide circulația rutieră pe autostrada A1, între km 353+660 și km 368+650, pe tronsonul cuprins între nodul rutier Șoimuș și nodul rutier Simeria, traficul urmând să se desfășoare deviat pe DN 7, pe segmentul Simeria-Deva. Măsura închiderii circulației pe acest tronson de autostradă a fost luată pentru a se putea executa lucrările de realizare a conexiunii între sectorul de autostradă Deva – Orăștie (aflat sub trafic) cu lotul 4 al autostrăzii Lugoj – Deva (în execuție). Rugăm conducătorii auto să respecte restricţiile instituite şi semnalizarea rutieră temporară”, a informat, duminică, Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), într-un comunicat transmis presei. A doua oară, fiindcă și în urmă cu o săptămână, cei de la CNAIR anunțau același lucru, și anume că, până în noiembrie, pe respectiva bucată a A1 nu se va mai circula. Până și Primăria Deva a transmis, la rândul său, o informare, în care preciza că, de pe data de 3 septembrie, tronsonul cuprins între Șoimuș și Simeria va fi închis și că tot traficul greu se va muta pe „centura” orașului. N-a fost să fie nici atunci.

Se pare că, închiderea tronsonului cu pricina este întârziată din cauza unor probleme cu instituirea semnalizărilor temporare. Oricum, cert este faptul că bucata respectivă de pe A1 se va închide, în cele din urmă, dar, momentan, nu se știe exact când.

Articolul precedentDupă confirmarea primului caz de îmbolnăvire cu West Nile în județ, autoritățile din Deva stropesc iar împotriva țânțarilor
Articolul următorContractul de finanțare pentru eficientizarea energetică a spitalului din Hunedoara, semnat astăzi