Jandarmii şi salvamontiştii hunedoreni au intervenit, azi noapte, pentru a veni în sprijinul a două femei care s-au rătăcit în Munţii Godeanu.

Cele două turiste, din Bucureşti, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani, au anunţat printr-un apel la 112 faptul că s-au rătăcit. Acestea au fost surprinse de întuneric într-o zonă, încă nemarcată din vecinătatea Vârfului Merila, şi nu au mai găsit drumul de întoarcere. În prima fază, pentru găsirea acestora au pornit jandarmii din zona Haţeg. După circa trei ore, aceştia au solicitat sprijin uman şi logistic din partea Salvamontului.

O echipă formată din şase salvamontişti au acţionat, în cursul nopţii, pentru localizarea, găsirea şi recuperarea, în bune condiţiuni, a persoanelor rătăcite”, au informat reprezentanţii Salvamont Hunedoara.

Sursa foto: Salvamont Hunedoara

Jandarmii și salvamontiștii hunedoreni au ajuns la cele două turiste după şase ore de la primirea apelului. Din fericire, cele două femei nu necesitau îngrijiri medicale, ele fiind aduse în siguranță la poalele munților.

După mai bine de 6 ore de misiune în noapte, două turiste din București au fost salvate de jandarmii și salvamontiștii hunedoreni.Două turiste din Bucuresti, în vârstă de 30, respectiv 31 de ani au semnalat printr-un apel la 112 faptul ca s-au ratacit dupa coborarea din Vârful Gugu din Muntii Godeanu. Jandarmii și salvamontiștii hunedoreni au ajuns la cele 2 turiste după 6 ore de la primirea apelului. Din fericire, cele două femei nu necesitau ingrijiri medicale, ele fiind aduse în siguranță la poalele munților.

Publicată de Jandarmeria Română pe Sâmbătă, 20 Octombrie 2018

 

Articolul precedentPatinoarul artificial, amenajat în altă parte. Devenii s-ar putea da pe gheaţă, la iarnă, în parcul central
Articolul următorBogdan Bucur a adus „Cartea de aur a Centenarului Marii Uniri” la Deva