Autorităţile locale din Deva au în plan ca, în această iarnă, să amenajeze un patinoar artificial în incinta parcului central din municipiu. Un proiect de hotărâre, care vizează aprobarea tarifelor de intrare, precum şi a regulamentului de funcţionare a patinoarului artificial, a fost lansat în dezbatere publică.

Tarifele propuse de administraţia publică locală sunt 10 lei pentru fiecare serie de patinaj (două ore) şi tot atât să fie şi preţul pentru închirierea patinelor.

Patinoarul va avea o supafaţă de 540 de metri pătraţi va fi deschis de luni până joi, între orele 12:30 şi 22:00, iar în zilele de vineri, în timpul weekendului, în intervalul orar 10:00 şi 22:00. De patinoarul artificial se va ocupa Serviciul Baze Sportive şi Agrement, înfiinţat, recent, în cadrul Serviciului Public de Întreţinere şi Gospodărire Municipală (SPIGM) Deva.

Persoanele interesate pot consulta proiectul de hotărâre, expunerea de motive şi raportul compartimentului de specialitate la sediul Primăriei Deva sau pe site-ul instituţiei. Eventualele propuneri, sugestii sau opinii pot fi transmise până pe data de 31 octombrie.

Anul trecut, patinoarul artificial a funcţionat în incinta ştrandului municipal din Deva.

Articolul precedent„Retro Parada Toamnei”| Mașini de epocă, expuse în centrul istoric al Devei
Articolul următorAZI NOAPTE: Două femei, rătăcite în Munţii Godeanu. În căutarea lor au pornit jandarmii şi salvamontiştii