Un tânăr, în vârstă de 29 de ani, din judeţul Hunedoara, care se sustrăgea executării unei pedepse cu închisoarea, a fost prins de poliţişti.

Hunedoreanul a fost condamnat la cinci ani de detenţie pentru comiterea infracţiunii de viol. Acesta a fost depistat în urma unei acţiuni a poliţiştilor, derulată pe tot parcursul acestei săptămâni.

„Activităţile de căutare şi investigare ale poliţiştilor, din această săptămână, au avut ca rezultat clarificarea a 177 de cazuri de persoane dispărute sau pe numele cărora existau mandate emise de instanţele de judecată. În perioada 30 noiembrie – 6 decembrie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale au depistat, la nivel naţional, 116 persoane semnalate ca fiind dispărute, dintre care 75 de minori. În această perioadă, au mai fost depistate 61 de persoane urmărite în temeiul legii. Dintre acestea, 40 aveau emise pe numele lor mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, 8 aveau mandate de arestare preventivă, 7 erau urmărite în baza unui mandat european de arestare, 5 persoane aveau sentinţe penale de internare în unităţi medicale de specialitate, iar o persoană era evadată”, a informat Inspectoratul General al Poliţiei Române (IGPR).

Tânărul hunedorean a fost încarcerat în Penitenciarul Bârcea Mare, de lângă Deva, pentru a-şi ispăşi pedeapsa la care a fost condamnat de judecători.

Articolul precedent6,5 milioane pentru reabilitarea infrastructurii rutiere din comuna Sîntămăria Orlea
Articolul următorAutoritățile locale de la Uricani au demarat procedurile pentru realizarea unei grădinițe în localitate