Drumarii au anunțat că, se execută mai multe lucrări de reparație pe Drumul Național (DN) 68A, precum și pe DN7, în zona localităților hunedorene Săcămaș și Brâznic.

Secția Producție DRDP Timişoara a început lucrări de reparații pe suprafețe întinse pe DN 68A, în zona localităților Săcămaș (DN 7) – Brâznic (jud. Hunedoara). Reamintim că lucrări de reparații au loc și pe sectorul DN 68A Coșava – Coșevița, acestea fiind executate de firma SC AXELA Construcții SRL, în cadrul contractului subsecvent de lucrări la partea carosabilă. Respectați indicatoarele de lucrări și circulați cu prudență!

Publicată de DRDP Timişoara pe Marţi, 25 Septembrie 2018

Secția Producție a Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara a început lucrări de reparații pe suprafețe întinse pe DN 68A, în zona localităților Săcămaș (DN 7) – Brâznic (județul Hunedoara). „De asemenea, lucrări de reparații au loc și pe sectorul DN 68A Coșava – Coșevița, acestea fiind executate de firma SC Axela Construcții SRL, în cadrul contractului subsecvent de lucrări la partea carosabilă”, a informat, astăzi, DRDP Timișoara.

Șoferii sunt rugați să respecte indicatoarele de lucrări și circulați cu prudență.

Articolul precedentTârgurile și expozițiile de animale sunt, în continuare, interzise în județ, de teama pestei porcine
Articolul următorPrimăria Lupeni nu găsește firme de catering