Strada Tusu din Lupeni are asfalt pe o poerțiune de un kilometru. Condițiile meteo au fost favorabile, iar firma constructoare a lucrat la modernizarea drumului. Drumul comunal din intravilanul municipiului Lupeni, mai exact strada Tusu, beneficiază de un strat de asfalt. Pe strada Tusu a fost turnat asfalt pentru prima dată, iar primarul Lucian Resmeriță spune că și alte drumuri comunale din zonele periferice ale municipiului Lupeni vor intra în programe de reabilitare de acest tip.

”Am început o serie de noi lucrări de asfaltare, care vizează de această dată o serie de drumuri din zonele mărginașe ale orașului nostru. În aceste zile, m reușit să asfaltăm, pe un tronson de circa un kilometru, strada Tusu.  Pentru această lucrare, dar și pentru altele similare, care vor urma, avem la dispoziție finanțare din fonduri guvernamentale”, a declarat Lucian Resmeriță, primarul municipiului Lupeni.

Lucrările de modernizare a drumurilor din localitate vor continua și pe parcursul anului viitor. Pentru autoritățile locale din Lupeni este o prioritate modernizarea căilor de acces către gospodăriile cetățenilor.

 

Articolul precedentRețeaua școală a anului 2019, aprobată la Petroșani
Articolul următorMinivacanța de Revelion ia sfârșit. Recomandări de la polițiști pentru drumul de întoarcere spre casă