Familia cu trei copii, din Brad, căreia i-a ars casa în urmă cu o săptămână, are nevoie disperată de ajutor. Oamenii au fost loviţi de tragedie chiar în pragul iernii şi riscă să îşi petreacă sărbătorile de iarnă în frig, fără un acoperiş deasupra capului.

Şapte suflete, trei copii, doi părinţi şi doi bunici, au rămas fără nimic în urma incendiului puternic care le-a cuprins gospodăria. Locuinţa le-a fost distrusă în întregime de flăcările mistuitoare. Ei au acum nevoie de ajutor pentru a-şi construi măcar o încăpere în care să poată locui peste iarnă.

Incendiul s-a produs în după-amiaza zilei de vineri, 16 noiembrie, iar oamenii nu au mai putut salva nimic. Au privit neputincioşi cum toată agoniseala lor de-o viaţă a ars, cuprinsă de vâlvătaie. Iniţial, focul a izbucnit doar la acoperiş, dar s-a extins cu repeziciune la toată casa. Acum, familia nu mai are unde să stea. În sprijin le-au sărit vecinii, care îi ajută să îşi reconstruiască măcar o încăpere a casei. Este nevoie, însă, de bani şi de materiale de construcţii, motiv pentru care se face un apel către comunitate să susţină această familie greu încercată.

Sprijin financiar se poate acorda în contul RO39BTRLRONCRTOP25100102, deschis la Banca Transilvania Agenţia Brad pe numele Cosulea Nelu.
Pentru sprijin material, familia poate fi contactată la numărul de telefon 0723.717.105 Lăcrămioara Miler.

Citeşte şi:

FOTO| Şapte suflete au rămas pe drumuri, în prag de iarnă, din cauza unui incendiu

Articolul precedentCele mai performante firme din judeţul Hunedoara, premiate de CCI
Articolul următorHațeg: Zilele medicale ale Spitalului Orășenesc Hațeg