Cele mai performante firme din judeţul Hunedoara au fost premiate, aseară, în cadrul unei festivităţi ce a avut loc la Domeniile Streiului, de lângă Simeria. Evenimentul aniversar, desfășurat sub semnul Centenarului Marii Uniri și a 25 de ani de excelență în afaceri, a fost organizat de Camera de Comerț și Industrie (CCI) Hunedoara.

Peste 200 de invitați, reprezentanți ai celor mai performante companii, ai mediului politico-administrativ şi social, au luat parte la „Topul firmelor din judeţul Hunedoara”.

Evenimentul este organizat de 25 de ani, de către CCI Hunedoara. „Topul firmelor” îi prezintă pe cei care şi-au respectat angajamentul la performanţă, cartea de vizită a succesului în afaceri. Evenimentul este, în același timp, un barometru pentru firme, în scopul cunoașterii locului ocupat în clasamentul celor mai competitive firme din județ, dar și un prilej de a-și întâlni competitorii și colaboratorii din piața locală, care au rezultate notabile în mediul de afaceri. Camera de Comerț și Industrie Hunedoara acordă distincții celor mai bune firme din județ, pe baza unei metodologii unice, complexe și unitare la nivel național, implementată de întregul Sistem Cameral românesc, în toate județele țării. Clasamentul firmelor premiate este realizat pe baza rezultatelor financiare ale fiecărei firme pe anul 2017, înregistrate la Ministerul Finanţelor Publice”, a declarat Crinela Gafton, directorul general al CCI Hunedoara.

Peste o mie de societăţi, clasate în top pe primele trei locuri

Anul acesta, la întocmirea clasamentului, au participat 10.528 de firme hunedorene, societăţi cooperative/organizaţii cooperative, institute de cercetare şi regii autonome, dintre care, după aplicarea criteriilor eliminatorii, au fost selecţionate, conform metodologiei, 2.867 de firme, 1.042 dintre acestea fiind clasate în top pe primele 3 locuri. Şi în acest an, au fost premiate cele mai bune firme din judeţ, în cadrul unui „Top 10”.

Invitaţii au avut parte şi de momente artistice susţinute de Corala Camerală Anastasis, războinicii de la Asociația Culturală „Valea Dacilor” – Orăștioara de Sus și cvartetul de viori al Hunedoarei. De asemenea, festivitatea de premiere a fost urmată de o seară românească autentică, cu program artistic susținut de Lena Miclăuș şi formaţia Fraţii Marişca.

Articolul precedentFOTO| „Caravana Tricolorul” a ajuns la Deva. Un drapel uriaş, purtat prin centrul vechi al oraşului
Articolul următorApel umanitar pentru familia cu trei copii, din Brad, căreia i-a ars casa