Aglomerație mare pe DN 7, între Deva și Vețel. Coloană de mașini, pe o distanță de circa 10 kilometri

Trafic infernal pe Drumul Național (DN) 7, de la ieșirea din Deva înspre Vețel. Coloana de mașini s-a întins, în această după-amiază, pe o distanță de aproximativ zece kilometri.

S-a circulat bară la bară, într-un ritm foarte lent, spre disperarea șoferilor care au reușit cu greu să înainteze. Motivul: lucrările de asfaltare realizate în zonă de drumari. În imaginile surprinse de un șofer se pot vedea autovehiculele care așteaptă în coloană, inclusiv multe camioane.

DN 7 este cunoscut pentru valorile foarte mari de trafic înregistrate. Măsurătorile efectuate în trafic au arătat că la fiecare 24 de ore, pe acest drum circulă peste 40.000 de autovehicule, iar numărul lor este și mai mare , în special pe timp de vară. Poliţiştii recunosc că pe DN 7 traficul este foarte aglomerat şi se circulă, de multe ori, cu dificultate, motiv pentru care le recomandă conducătorilor auto răbdare şi prudenţă maximă.

https://www.facebook.com/ann.ka.77/videos/2034320856626731/

Articolul precedent„Ziua Recoltei” nu se mai ține pe amplasamentul vechiului târg de la Cristur. Eveniment „mutat” în Deva
Articolul următorProfesorul Mircea Nistor, „Cetățean de onoare” al județului Hunedoara