La fel ca şi în anii trecuţi, reprezentanţii Episcopiei Devei și Hunedoarei au reuşit să le facă o bucurie mai multor copii ai căror părinți sau bunici nu au suficienți bani pentru a le cumpăra ce au nevoie pentru începerea şcolii. Peste 300 de ghiozdane, pline cu toate rechizite, au fost oferite astăzi.

Micuţii, care le-au primit cu mare bucurie, sunt din oraşele Deva, Hunedoara, Brad, Hațeg, Orăștie și Petroșani.

Campania de distribuire a celor 300 de ghiozdane constituie deja o tradiție de la înființarea Episcopiei Devei și Hunedoarei.

„Școala constituie fundamentul și premisa esențială în dezvoltarea unei societăți civilizate, în care valorile autentice ale culturii și identității naționale și principiile de conduită morală sunt infuzate celor care participă la procesul educațional în mod continuu, conform programei de învățământ. Parteneriatul dintre Școală și Biserică nu este decât o reiterare a ceea ce Biserica a constituit de-a lungul veacurilor, o oază de cultură și de formare a marilor școli care, alături e familie, au constituit temelia dezvoltării culturii românești”, spun reprezentanţii Episcopiei Devei şi Hunedoara.

Articolul precedentHackerul Guccifer mai rămâne la Deva
Articolul următorAvansările de la INSEMEX sub semnul întrebării