Hackerul Guccifer mai rămâne la Deva. Curtea de Apel Alba Iulia a  admis propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Curtea de Apel Alba Iulia şi a dispus arestarea provizorie în vederea extrădării a persoanei extrădabilea lui Marcel Lazăr Lehel în dosarul cunoscut opiniei publice ca „dosarul de extrădare al lui Guccifer” .

„Constată că persoana extrădabilă se află în executarea unei pedepse privative de libertate în Penitenciarul Deva. Curtea de Apel Alba Iulia a amânat pentru data de 10.09.2018 soluţionarea cererii de extrădare. Hotărârea Curţii de Apel Alba Iulia nu este definitivă, fiind cu drept de contestaţie în termen de 48 de ore de la pronunţare”, arată informarea Curții de Apel Alba Iulia.

Autorităţile judiciare din S.U.A. au solicitat extrădarea cetăţeanului român Marcel Lazăr Lehel pentru executarea în întregime a pedepsei de 4 ani şi 4 luni de închisoare la care a fost condamnat în S.U.A., pentru săvârşirea infracţiunilor de acces neautorizat la un sistem electronic protejat şi furt de identitate în formă calificată, prevăzute de Codul penal al S.U.A.

Articolul precedentDin Petrila, pe Mont Blanc
Articolul următorACŢIUNE CARITABILĂ| Peste 300 de copii sărmani au primit ghiozdane pline cu rechizite, din partea Episcopiei Devei şi Hunedoarei