O șoferiță din orașul Petrila a produs un accident în lanț. Trei autoturisme au fost implicate în evenimentul rutier, în urma căruia a fost necesară închiderea străzii principale din localitate. Două ore a fost traficul restricționat pe străduțele din cartiere. 

Politia orașului Petrila a fost sesizată cu privire la faptul ca pe strada Republicii,  a avut loc un accident de circulație. La fata locului s-a deplasat echipajul de politie rutieră, care a stabilit faptul că, o conducătoare auto, în timp ce conducea autoturismul sau pe str. Republicii, din Petrila, pe direcția Petrila-Petroșani, într-o curbă la stânga, a efectuat o depășire neregulamentară, încălcând marcajul longitudinal simplu continuu vizibil.

Aceasta a acroșat autoturismul condus de de un bărbat, moment în care a intrat în coliziune cu un alt autoturism, care circula pe direcția Petroșani-Petrila, condus de o femeie, moment în care autoturismul a fost proiectat în autoturismul condus de către bărbat.
In urma evenimentului rutier a rezultat rănirea conducătoarei auto care a provocat accidentul. În cauză se efectuează cercetări sub aspectul comiterii infracțiunii de, vătămare corporala din culpă.

Articolul precedentPNLD aduce un cabinet medical în comuna Dobra
Articolul următorBebelușul găsit mort în Petroșani era în stare de putrefacție