Trupul bebelușului găsit aruncat la marginea unui bloc din Petroșani era în stare de putrefacție. Medicii legiști nu pot estima data la care acesta s-a născut. Zăpada și frigul i-au conservat trupul.

Bebelușul, care a fost găsit aruncat la marginea unui bloc din Petroșani, s-a născut mort. Medicii legiști  au stabilit că fătul nu a fost viabil. Zăpada și frigul i-au conservat trupul, neputându-se estima de cât timp acesta a fost născut.

“Bebelușul s-a născut mort, deci nu este vorba de pruncudiere. Acesta s-a năcut și puțin prematur. Avea 2400 de grame și 47 de centimetri. Este imposibil să stabilim cu exactitate data la care s-a născut, ținând cont că a stat în zăpadă și frig. Prezenta mici urme de putrefacție”, a declarat Dan Mărculescu, șef IML Hunedoara.

Medicul legist susține că plămânii bebelușului erau nerespirați. Oamenii legii o caută acum pe femeia care și-a aruncat pruncul în parcarea unui bloc. Dosarul a fost preluat de procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Petroșani.

 

Articolul precedentAccident produs de o șoferință imprundentă
Articolul următorViceprimar hunedorean, acuzat că a luat parte la o vânătoare ilegală