Studenții care învață la instituțiile de învățământ superior din Deva pot depune actele pentru abonamentele gratuite pentru transportul în comun din municipiul Deva, în format electronic, au anunțat, astăzi, reprezentanții administrației publice locale.

Pentru a putea circula gratuit cu autobuzele care aparțin Societății de Transport Public Local Deva, studenții care nu au posibilitatea să depună actele necesare eliberării abonamentelor direct la sediul firmei, pot transmite documentele necesare în format electronic, pe adresa de e-mail: [email protected].

Acte necesare pentru eliberarea abonamentelor de transport gratuite sunt:
– Cerere tip (care poate fi descărcată în format electronic de pe site-ul Primăriei Municipiului Deva)
– Copie carte de identitate/buletin
– Carnet de student vizat la zi

Reprezentanții Societății de Transport Public Local Deva SRL îi roagă pe cei care trimit actele pentru abonament, în format electronic, să menționeze în e-mail un număr de telefon pentru a putea fi contactați în vederea ridicării abonamentului de călătorie gratuit.

Studenții beneficiază de gratuitate pe mijloacele de transport în comun ale Societății de Transport Public Local Deva SRL doar pe perioada anului universitar.

 

Articolul precedentALDE Petroșani are o nouă conducere
Articolul următorÎntâmplare ca în filme. Polițist „agățat” de portiera unei mașini furată din Hunedoara și târât câțiva metri